Hjem Om meg Hverdagsliv Huset Interiør DIY Mat

Bare en liten hilsen....

God formiddag!

Jeg har vært litt på jakt etter noen fine sorte papirstjerner en stund. Det har jo blitt så populært å pynte med papirstjerner, og "oppskrifter" for å lage stjerner selv er å finne over alt på nettet. Desverre så har ikke jeg fått helt til å lage disse selv, så lykken var stor da jeg kom over nettbutikken til bloggen Keiserens nye trær. Her var det akkurat slike stjerner som jeg har jaktet på, og jeg klikket hjem noen. Også må jeg jo skryte litt da, for stjernene dumpet nemlig ned i postkassen min allerede dagen etter. Og sammen med stjernene lå denne lille hilsenen fra Keiseren :) Det var jo bare så hyggelig, og denne lille hilsenen her gjorde opplevelsen med å handle i nettbutikken veldig bra. Slik får man lyst til handle flere ganger av :) 

Nå er fine sorte stjerner på plass i finstuen min, sammen med litt annen diskre julepynt. Det fine printet bak stjernen er det Mrs. Hardy som har laget, og dette var en gave jeg fikk av henne når vi var å juleverksted. I kveld skal vi dobbel 30 årsdag til bror og svigersøster, og det gleder vi oss veldig til. Mens jeg skriver dette innlegget baker jeg min spesial gulrotkake for anledningen. Håper den blir vellykket!

Hva skal dere i kveld da?

6 kommentarer

Postet av: rrjc
Dato: 24.11.2012 Klokken: 12:02 - http://www.rrjc.blogg.no


Skal ikke noe spesielt :)
Postet av: Malin
Dato: 24.11.2012 Klokken: 12:24 - http://malincen.blogg.no


Jeg skal bare til hesten :)
Postet av: Andreahau
Dato: 24.11.2012 Klokken: 12:31 - http://andreaha.blogg.no


så flink du er:)

Koselig med kommentar tilbake også :)

Ha en fin lørdag videre!♥
Postet av: photogrrraphy
Dato: 24.11.2012 Klokken: 13:13 - http://photogrrraphy.blogg.no


så fint :)
Postet av: Keiserens nye trær
Dato: 24.11.2012 Klokken: 18:37 -


Så bra du ble fornøyd! Dog det er ingen keiserinner hos oss, er det alltids Dekoratørmams som har pakket sjokoladen :)

Keisersklem!
Postet av: Oldemorbloggen
Dato: 24.11.2012 Klokken: 21:24 - http://vinhone.blogg.no


Takk for tipset om stjernene. Eg hadde bruk for akkurat slike stjerner til presang til ein minimalistisk heim. Dette var første gong eg kjøpte noko på nettet, har hatt skrekk for det. Får skulda på alderen min. No slo eg til og jammen gjekk det som fot i hose. Det blir ikkje siste gong eg bestiller på nettbutikk. Atter, takk og takk.

Skriv en ny kommentar