Hjem Om meg Hverdagsliv Huset Interiør DIY Mat

Påskekos på hytta  • Postet 14.03.2013 klokken 10:52 Kategori Interiør

God torsdag flotte mennesker!

I Sandnes er det iskaldt om dagen, men solen skinner og påskestemningen kommer snikende. I Norge er jo selve definisjonen på påskeferie å dra på hytta på fjellet, gå på ski, spise appelsin og kvikk lunsj, spille brettspill og lage viltgryte. Jeg og min kjære skal gjøre akkurat det, og jeg må si jeg gleder meg veldig.

Siden påsken faktisk er like om hjørnet tenkte jeg at jeg skulle dele litt flott fjellhytte-inspirasjon med dere i dag. Er ikke disse hyttene bare en drøm?

Ahh, drømme, drømme, drømme seg vekk......

Hva skal dere finne på i påsken da?

9 kommentarer

Postet av: Katrine Birgitte
Dato: 14.03.2013 Klokken: 11:18 - http://katrinebirgitte.blogg.no


Åh, frustrasjon! Jeg hadde skrevet en lang kommentar her, men klarte å trykke meg ut før jeg godkjente den. Jaja, da prøver vi på nytt :)

Hærlige inspirasjonsbilder, selv synes jeg det finnes utrolig lite inspirasjon til fjellhytter. Vår hytte er veldig liten, rommene er små og trange. Derimot har vi meget god takhøyde. Men når jeg søker inspirasjon finner jeg utrolig lite bilder av det jeg anser som "hytte". Vil ikke male veggene, de skal være i tre, men skulle hatt litt tips til innredning som er lett å "kopiere" og ikke minst få tak i, uten å koste skjorta, som gir følelsen av akkurat det - å være på hytta.

Er på hytta nå faktisk og skal få jobbet med en skoleinnlevering og tenker egentlig å bli her til påske, elsker å være her.
Postet av: ISOLA
Dato: 14.03.2013 Klokken: 11:22 - http://isolation.blo.gg


gud va fint ni har det!
Postet av: Beates hjørne - livet, visdomsord, hverdagen, musikk
Dato: 14.03.2013 Klokken: 11:24 - http://www.beateshjorne.blogg.no


Fine hyttebilder:-)I påsken skal jeg og min familie,besøke min mamma:-)jeg gleder meg til lammelår,og masse god mat i påsken:-)ski og kvikklunsj er ett "must".-)kom gjerne og hils på meg og bloggen min:-)ha en fin dag.-)
Postet av: Elise
Dato: 14.03.2013 Klokken: 11:53 - http://statements.blogg.no/


Katrine Birgitte: Åh, så herlig. Bra sted å sitte i fred og ro å jobbe tenker jeg.

Jeg er egentlig enig med deg, det er ikke så mye hytteinspirasjon å finne. Men har du prøvd å gå inn på www.klikk.no, også trykke deg inn på hytteliv under fanen bolig? Der finnes det i alle fall noen før og etter prosjekter med fjellhytter. Noen har gjort mye og malt, byttet kjøkken osv, mens andre bare har lysnet trepanelet med dekorvoks eller beis. På denne måten beholder du treet, men hytten blir lysere :)

Bildet fra stuen jeg har vist i dette innlegget, er pusset opp på budsjett. Bordet er fra IKEA og sofaen er kjøpt brukt på Finn.no :) Så muligheter finnes!

Lykke til meg prosjektet ditt :)
Postet av: Elise
Dato: 14.03.2013 Klokken: 11:54 - http://statements.blogg.no/


Beates hjørne: Takk for koselig kommentar, jeg titter gjerne innom bloggen din :)
Postet av: kissandmakeout
Dato: 14.03.2013 Klokken: 11:55 - http://kissandmakeout.blogg.no


lett å drømme seg vekk ved å se på disse bildene <3 Så utrolig koslig!
Postet av: Oldemorbloggen
Dato: 14.03.2013 Klokken: 14:08 - http://vinhone.blogg.no


Skikkeleg fine og koselege hyttebilete.
Postet av: Heyoooo
Dato: 14.03.2013 Klokken: 17:36 -


Så koselig! Jeg skal til Italia :-) og se hvor jeg skal til høsten: http://www.gurupop.com/mts/starsquests/promotion6/67757275706f703231333839
Postet av: Katrine Birgitte
Dato: 14.03.2013 Klokken: 19:19 - http://katrinebirgitte.blogg.no


Jeg abonnerer på hytteliv og der er en del av de gamle bladene som har litt god inspirasjon, men ofte er det en helt annen type hytte. Går mye igjen i tømmerhytter og jeg elsker utseende på de, men det passer desverre ikke i en fjellhytte med panelvegger. Jeg har vurdert om jeg skal beise treet lysere og vet i allefall at noe må gjøres. Alt vi har av belysning er en stående gulvlampe og etter vi bygget på yttergang har vi mistet 60 % av stuevinduene og har nå kun ett 100*100 vindu i stua! Belysningen er deprimerende og i mørketiden er vi trøtt før klokken rekker å bli 19.. I tillegg har vi dypt skråtak med stor drage på tvers, så er vanskelig å finne belysning til tak. Der finnes det ikke inspirasjon noen plass! Vurderer å bare bestille ett par alternativer på nett og benytte meg av retten til å returnere det som ikke passer :)

Skriv en ny kommentar