Hjem Om meg Hverdagsliv Huset Interiør DIY Mat

Fjellvettreglene

Nå er det jammen lenge siden det har skjedd noe her på bloggen! Timene og dagene går bare så alt for fort om dagen, er det slik for dere også?

Årets påskeferie ble tilbrakt på hytta i Sirdalen, og været og skiføret var upåklagelig hele uken. Vi storkoste oss, og påsken brakte med seg masse fine minner :) Minnene de samler vi i hytteboka, for det er jo sånn at for å være en ekte hytteeier må man ha en skikkelig hyttebok! 

 Vi kjøpte en ny hyttebok nylig, og valget falt på denne superfine boka fra Palma. Jeg syns det er så flott at den har fjellvettreglene utenpå. Er den ikke fin?Nå gleder jeg meg bare til å fylle boka med bilder og minner fra hytta i årene som kommer!

5 kommentarer

Postet av: tonjenordlie
Dato: 13.04.2013 Klokken: 15:44 - http://www.tonjenordlie.blogg.no


Så koselig! Den var veldig fin :)
Postet av: Charlotte
Dato: 13.04.2013 Klokken: 15:47 - http://frumosbron.blogspot.no


Den selger vi der jeg jobber, og den er råfin:))

Heldigen de som har hytte til disposisjon:)

Ha en flott lørdag:)
Postet av: Elise
Dato: 13.04.2013 Klokken: 15:51 - http://statements.blogg.no/


Charlotte: Tusen takk Charlotte! Ja, vi er kjempeheldige :) Koser oss veldig på hytta!
Postet av: camilla - kommenterer tilbake!
Dato: 13.04.2013 Klokken: 16:13 - http://camillasliife.blogg.no


fin blogg!
Postet av: Jorun
Dato: 20.04.2013 Klokken: 19:26 - http://urlr.eu/9f0nl4


Heisan! Føler bare jeg må si først du har en vannvittig vakker kvalitetsblogg. Blir glad når jeg finner fine blogger som denne fordi altfor mange bloggere tar bloggen useriøst og bare legger ut tøv! Jeg skal kanskje bli fast leser her. Håper du blogger leeeenge! Jeg blogget ofte før, men sluttet en periode fordi jeg fikke så mange dumme kommentarer! Men nå har jeg begynt litt igjen, men har med passord bare fore vennene mine! Men du må ikke slutte. Du må blooge 4ever!! :D Men du. Jeg har noe til deg forresten. Det er en sånn konk jeg akkurat deltok på selv. Den er kjempe god. Du kan vinne masse kule ting, for eksempel ipad som er helt perfekt for meg fordi jeg er helt avhengig av apple produkter og mac'en min! Hihi!! Men kanskje du har mer lykke, enn meg?! Delta da! :-D

Skriv en ny kommentar