Hjem Om meg Hverdagsliv Huset Interiør DIY Mat

mars 2013


Laser cut leather dreamJeg har nylig oppdaget en ny favoritt, nemlig svenske Love Warriors! Krigerne er fire utrolig dyktige og kreative mennesker som sammen skaper de nydeligste ting. Et av produktene som kommer i Love Warriors sin nettbutikk til våren er denne ubeskrivelig nydelige PC vesken i skinn. Er den ikke bare en drøm? Denne havner rett inn på ønskelisten min i alle fall.

Sjekk ut Love Warriors of Sweeden HER.


Stem, stem, stem på meg...Jeg er med i BoligPluss-utfordringen!

Hver måned har BoligPluss en interiør-utfordring til sine lesere. Denne måneden er det soverommet de ber oss vise frem, og mange flotte bidrag strømmer inn. Det soverommet som får flest stemmer vinner flotte sengetøy, puter og pledd fra det norske merket Funkle. Det er vell en finfin premie! For å ha en sjangs på premien må man altså få stemmer for sitt bidrag, og derfor håper jeg at dere har lyst til å stemme på meg!

Dette bildet blir litt reprise for dere som har fulgt bloggen min en stund, men her er altså mitt bidrag i konkurransen:


Dersom du har lyst til å stemme på mitt bidrag, trykk på logoen under her. Du finner mitt bidrag hvis du blar deg litt bakover i albumet som åpner seg :) Du kan også trykke på stemmeknappen i sidemargen her på bloggen.

Tuuuusen takk for alle stemmer!

 


Påskekos på hyttaGod torsdag flotte mennesker!

I Sandnes er det iskaldt om dagen, men solen skinner og påskestemningen kommer snikende. I Norge er jo selve definisjonen på påskeferie å dra på hytta på fjellet, gå på ski, spise appelsin og kvikk lunsj, spille brettspill og lage viltgryte. Jeg og min kjære skal gjøre akkurat det, og jeg må si jeg gleder meg veldig.

Siden påsken faktisk er like om hjørnet tenkte jeg at jeg skulle dele litt flott fjellhytte-inspirasjon med dere i dag. Er ikke disse hyttene bare en drøm?

Ahh, drømme, drømme, drømme seg vekk......

Hva skal dere finne på i påsken da?


She who leaves a trail of glitter will never be forgotten...Det er fredag, det er sol, det er bobler og det er JENTEFEST! I alle fall snart....
Først skal jeg bare lakke neglene, mens jeg synger høyt til Taylor Swift og prøvesmaker litt på champagnen.

Jeg tror virkelig det er noe i det ordtaket som sier: she who leaves a trail of glitter will never be forgotten. Og vet dere, i kveld skal jeg jammen legge igjen litt glitter :)Flere spreke jentefester finner dere hos NIB


DRØMMEKJØKKEN?Drømmekjøkken?

Jeg bare spør jeg, for etter min mening kan det jammen ikke være langt unna!Foto: Mikkel Rahr Mortensen


Spring breezeEr det flere enn meg som er kommet skikkelig i vårstemning?

Denne helgen har lyset virkelig flommet inn i stuen hos oss, og jeg kjenner at energien stiger i takt med lyset :) Penstuen vår er kledd i vårlig drakt, med friske skandinaviske toner. Det er slik jeg liker det aller best! Det er foresten herlig å kunne ta bilder i godt dagslys igjen! 

Har dere hatt en fin helg? 

Klem til dere alle :)