Hjem Om meg Hverdagsliv Huset Interiør DIY Mat

april 2013


Feel good.......i dag er det onsdag, dagen hvor du er halvveis i arbeidsuken og hvor det fortsatt er en stund til du kan nyte helg. Jeg syns ofte at onsdager er den mest slitsomme dagen jeg... Hva passer vell bedre da en et helt enkelt lite feel good innlegg her på bloggen? Disse herlige bildene gir i allefall meg en veldig god følelse, så jeg håper at dere liker dem også :)

.....drømme seg bort.....


FjellvettregleneNå er det jammen lenge siden det har skjedd noe her på bloggen! Timene og dagene går bare så alt for fort om dagen, er det slik for dere også?

Årets påskeferie ble tilbrakt på hytta i Sirdalen, og været og skiføret var upåklagelig hele uken. Vi storkoste oss, og påsken brakte med seg masse fine minner :) Minnene de samler vi i hytteboka, for det er jo sånn at for å være en ekte hytteeier må man ha en skikkelig hyttebok! 

 Vi kjøpte en ny hyttebok nylig, og valget falt på denne superfine boka fra Palma. Jeg syns det er så flott at den har fjellvettreglene utenpå. Er den ikke fin?Nå gleder jeg meg bare til å fylle boka med bilder og minner fra hytta i årene som kommer!